Hoe kun je ons bereiken

Telefoon

+31 (0)6 21 420 373 Ma – Do
+31 (0)6 25 497 491 Vr

E-mail

Adres

De Gruyter Fabriek
Veemarktkade 8 -1204
5222AE ‘s-Hertogenbosch

Bericht

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

alles onder één dak

Voor een vliegende start

Business Coaching

We kijken waar jouw bedrijf voor staat en wat je wilt bereiken en vervolgens maken we de vertaalslag naar o.a. een logo, een website en overige communicatie uitingen. 

Huisstijl

Alles van logo tot aan lettertype en kleuren. We kijken samen welke uitstraling bij jou en je diensten of producten past.

Beeldconcept

Het beeldconcept is de blauwdruk voor het beeld dat jouw verhaal versterkt. Wat is het doel van de te gebruiken beelden? Wat wil je vertellen? Wat zijn de uitgangspunten?

Webdesign

We maken voor jou een website waarin logo, kleur, fotografie en overige visuele elementen op elkaar afgestemd zijn. 

Veel gestelde vragen

Veelgestelde vragen.

In principe wel. Iedere starter is bij ons welkom.  Wij vinden het wel belangrijk dat er tussen jou en het team een “klik” is en wij ook echt mogelijkheden zien om voor jouw de beste oplossing neer te zetten. Is er geen klik of twijfelen wij aan de oplossing dan geven we dat al snel aan. Daar zijn we open, eerlijk en transparant in. Dat scheelt jou tijd en ons tijd.

Het kan zelfs ook om andere onderdelen gaan die je al hebt. Je hebt je huiswerk gedaan en bent al goed bezig. Samen met jou gaan we kijken of de verschillende onderdelen in de totaaloplossing gebruikt kunnen worden. Twijfelen wij hieraan dan geven we je een eerlijk en open advies. Wij willen immers de beste oplossing voor je neerzetten. Jij blij en wij blij!

Jazeker. Of je nu gaat starten met een (nieuw) bedrijf, een project of een campagne wij helpen je graag met de beste oplossing hiervoor.

Dat is lastig om aan te geven. Het is immers afhankelijk van verschillende factoren. Welke onderdelen heb je nodig?  Hoeveel tijd heb je nodig om input aan te leveren? Zijn er correcties nodig? Enzovoorts.

Als we met elkaar in zee gaan ontvang je altijd een duidelijke planning en weet je waar je aan toe bent. Ook hier zijn we transparant in en we doen wat we beloven.

Scroll naar boven