Corien

Business Coaching

De eerste dienst die wij jou aanbieden vanuit Zin in Beginnen is business coaching. Als business coach begeleid ik jou bij het bereiken van je doelen, op een zo effectief mogelijke manier. Een onderneming die past bij wat jou drijft en uniek maakt. Hoe vertaal je jouw kennis en kunde naar concrete producten of diensten? En hoe zet je jouw diensten en/of producten in de markt? Wat is nodig om steeds voldoende klanten aan te trekken?

Business coaching zorgt ervoor dat je weloverwogen en met vertrouwen je onderneming kunt starten of verder uitbouwen.

Corien Batalona bij Zin In Beginnen

Over mij

Mijn werkzame leven laat zich niet in één richting vangen. Na mijn studie Bedrijfskunde heb ik diverse commerciële functies vervuld, eerst in loondienst en later als zelfstandige. Omdat ik van jongs af aan nieuwsgierig ben naar mensen en hun gedrag, ben ik later Psychologie gaan studeren.

Inmiddels werk ik alweer vele jaren als coach, vanuit mijn eigen praktijk én in samenwerking met anderen. Daarnaast leid ik anderen op tot coach en geef ik psychologieles aan volwassenen. In mijn rol als business coach komt mijn kennis en ervaring op het gebied van psychologie en bedrijfskunde samen. 

Het ontroert me iedere keer weer als ik tijdens een coachgesprek zie hoe een coachee zijn sterke punten (h)erkent! 

Deze samen te kunnen vertalen naar mogelijkheden en actieplannen die leiden tot concrete resultaten, geeft me veel energie.

Zowel zakelijk als privé blijf ik steeds nieuwsgierig. Ik vind het leuk om dieper in een nieuw onderwerp te duiken en daar alles over te weten te komen en ik houd bijvoorbeeld ook van veel verschillende sporten en muziekstijlen. Tegelijkertijd zijn er zoveel dingen die ik interessant vind, dat ik mezelf regelmatig moet afremmen. Voorlopig heb ik in mijn vrije tijd mijn handen vol aan een bio-based bouwproject op een mooie landelijke locatie.

business coach corien batalona

Inmiddels werk ik alweer vele jaren als coach, vanuit mijn eigen praktijk én in samenwerking met anderen. Daarnaast leid ik anderen op tot coach en geef ik psychologieles aan volwassenen. In mijn rol als business coach komt mijn kennis en ervaring op het gebied van psychologie en bedrijfskunde samen. 

Het ontroert me iedere keer weer als ik tijdens een coachgesprek zie hoe een coachee zijn sterke punten (h)erkent! 

Deze samen te kunnen vertalen naar mogelijkheden en actieplannen die leiden tot concrete resultaten, geeft me veel energie.

business coach corien batalona

Zowel zakelijk als privé blijf ik steeds nieuwsgierig. Ik vind het leuk om dieper in een nieuw onderwerp te duiken en daar alles over te weten te komen en ik houd bijvoorbeeld ook van veel verschillende sporten en muziekstijlen. Tegelijkertijd zijn er zoveel dingen die ik interessant vind, dat ik mezelf regelmatig moet afremmen. Voorlopig heb ik in mijn vrije tijd mijn handen vol aan een bio-based bouwproject op een mooie landelijke locatie.

“Zolang je nieuwsgierig bent, blijf je leren.”

Corien Batalone met coachee

Wat klanten zeggen

“Corien ziet kans om mensen te helpen hun passie te vinden. Ze begrijpt mensen en kan zich in hun situatie inleven. Ze schroomt er niet voor om je een spiegel voor te houden en je de waarheid te vertellen. Corien heeft een positieve instelling en is een doorzetter.”
Marianne
ZZP'er
“Bij Corien voel je je vrij om te zeggen wat je met anderen vaak niet kunt delen. Ze stelt je bovendien vragen waar je tijd voor nodig hebt. Tijd om na te denken over jezelf en over wat je echt blij maakt. Nadat het mij duidelijk was welke doelen ik wilde nastreven, heeft ze mij vervolgens enorm geholpen bij de creatie van mijn eigen website. Het was een pittige reis, maar ik ben blij met het resultaat.”
Frans
ZZP'er
Projectleider Andrea Viergever
Andrea Viergever

Projectleider

Leen van der Heijdt bij zin in beginnen
Leen van der Heidt

Grafisch ontwerper

Scroll naar boven