Leen van der Heijdt

Grafisch ontwerp en Illustratie

Als grafisch ontwerper en illustrator ben ik goed in het omzetten van ideeën naar een visueel sterk beeld. Zo vertaal ik de kernwaarden van je bedrijf naar een passend logo en huisstijl. En ik zorg dat al je bedrijfs uitingen goed op elkaar aansluiten, zoals de website, social media, pictogrammen, folder en/of brochure. Ik zorg voor een krachtige en consistentie uitstraling, je huisstijl-uitingen zien er verzorgd uit en ze zijn herkenbaar voor de doelgroep.

Bij Zin in beginnen werken we onderling nauw samen, zodat we de verschillende huisstijl-items op elkaar kunnen afstemmen. Mijn taak bij Zin in Beginnen is om de uitstraling te waarborgen van je gehele huisstijl. Dat logo, webite, social media en andere uitingen op elkaar aansluiten en jij met je bedrijf met één krachtige ‘look and feel’ naar buiten kunt treden.

Daarnaast fungeer ik als creatief klankbord en sparring partner, die niet verlegen zit om frisse ideeën en verrassende oplossingen.

Als grafisch ontwerper en illustrator ben ik goed in het omzetten van ideeën naar een visueel sterk beeld. Zo vertaal ik de kernwaarden van je bedrijf naar een passend logo en huisstijl. En ik zorg dat al je bedrijfs uitingen goed op elkaar aansluiten, zoals de website, social media, pictogrammen, folder en/of brochure. Ik zorg voor een krachtige en consistentie uitstraling, je huisstijl-uitingen zien er verzorgd uit en ze zijn herkenbaar voor de doelgroep.

Leen bij Zin In Beginnen

Bij Zin in beginnen werken we onderling nauw samen, zodat we de verschillende huisstijl-items op elkaar kunnen afstemmen. Mijn taak bij Zin in Beginnen is om de uitstraling te waarborgen van je gehele huisstijl. Dat logo, webite, social media en andere uitingen op elkaar aansluiten en jij met je bedrijf met één krachtige ‘look and feel’ naar buiten kunt treden.

Daarnaast fungeer ik als creatief klankbord en sparring partner, die niet verlegen zit om frisse ideeën en verrassende oplossingen.

Over mij

Ik ben een doener, denker (en ook wel dromer). Dingen doe ik graag met hoofd, handen, hart en ziel. Ik heb oog voor het totaalplaatje, maar ook voor het detail. Ik speel graag met tekst en beeld.

Mijn computerwerk afwisselen met analoge technieken zoals linosnedes en tekeningen met inkt en aquarel vind ik fijn. Als het zonnetje schijnt trek ik met mijn opklapstoel en tekentas erop uit om buiten te tekenen. En ook mijn mini-moestuin op het balkon is een favoriet onderwerp.

grafisch ontwerper leen van der heijdt
grafisch ontwerper leen van der heijdt
Projectleider Andrea Viergever
Andrea Viergever

Projectleider

Corien Batalona
Corien Batalona

Business Coach

Scroll naar boven