Andrea Viergever
Andrea Viergever

Projectleider

Niets is leuker dan samen mooie dingen maken. En dat is wat wij doen, mooie dingen maken en mensen blij maken, daar krijg ik energie van. Al vanaf het eerste moment ben ik jouw contactpersoon en kun je met al je vragen bij mij terecht.

Ik ben de spin in het web tussen jou en Zin In Beginnen waarbij ik de planning en de deadline in de gaten houd en zorg voor structuur en overzicht. Ik blijf zowel met jou als met het team in contact en houd zo iedereen op de hoogte.

“The earth has music for those who listen.”
- William Shakespeare

Over mij

Het is al weer even geleden dat ik de keuze heb gemaakt om binnen het human resource management te gaan werken. Door mijn nauwe samenwerking met een human resource manager destijds, werd ik zo nieuwsgierig naar zijn vak dat ik dacht: wat hij doet, dat wil ik ook! Dus hup, weer in de schoolbanken!

Mensen helpen, ik kan wel zeggen dat dat de rode draad in mijn carrière is.

Maar natuurlijk is er meer over mij te vertellen. Zo ben ik begin 2021 van Nieuwegein naar Rosmalen verkast. Een huis met een tuin, ik ben dol op tuinieren. Mijn twee katten vonden het ook een goed idee. Die vonden het niet erg om het mooie balkon te verruilen voor een tuin. Katten blij, ik blij! Natuurlijk wordt er ook gesport en heb ik lieve familie en vrienden met wie ik graag mijn tijd doorbreng.

Eten en muziek staan ook op mijn lijst van hobby’s; ik kook heel graag en eet net zo graag. Koken terwijl muziek door het huis galmt, heerlijk!

Projectleider Andrea Viergever

Mijn werk

Ik zie mezelf graag als een mensgerichte-versterking-achter-de-schermen bij PiR2 Online Solutions. Ik breng structuur aan, onderhoud en breid ons netwerk uit. Daarnaast houd ik me ook bezig met het helpen van startende ondernemers en het coachen van opdrachtgevers.

Met mijn kennis en inzichten, ervaring in procesmanagement én mijn gezonde perfectionisme kijk ik graag vooruit. Ik houd er niet van om te blijven hangen in het hier en nu. Ik kijk juist graag naar de toekomst, nieuwe mogelijkheden ontdekken en ontwikkelen!

 
Leen van der Heijdt bij zin in beginnen
Leen van der Heidt

Grafisch ontwerper

Corien Batalona
Corien Batalona

Business Coach

Scroll naar boven